divendres, 25 de juliol del 2008

és estiu a wroclaw (encara que no ho sembli)



ara feia dies que no escribia. basicament perquè no tinc internet a casa i tot i que puc venir a qualsevol hora a l'oficina a conectar-me doncs no ho faig massa. només per trucar (això si que ho faig sovint) a "far east". google és guai. tot és confidencial, amb la qual cosa massa no us explicaré. si que puc parlar del billar que han instal·lat fa un parell de dies a la recepció i que tampoc està gens malament. vamos, que de distraccions no en falten. el si que falta és temps, que tot i que no ho sembli a google es treballa, i moltissim. la única diferència amb qualsevol altra empresa és que l'empleat encara segueix essent el més important.

per lo demés segueixo sol a casa (si noi, ara casa meva és aqui!) esperant la meva estimada. per sort d'aqui una setmana i mitja vaig a kiev de vacances i pasarem uns dies junts abans no comenci ella també a google el septembre. a principis de septembre hi ah el primer viatge de negocis a l'illa grega de rodas. aquests de google estan xalats, us ho puc ben asegurar. ens han preparat cada activitat... :)



l'estiu ja és aqui (tot i que no ho sembli). de moment el temps no acompanya massa pero mira, així pateixos menys els efectes de la calor a la nit. aprofito que tinc la meva bici per passejar-me i conèixer la ciutat. ahir vaig fer una primera aproximació a una ruta que sembla ser que és molt txula per donar un tomb. la veritat és que pinta bé. la ciutat està preparada per biciletes. hi ha un unt de carrils (i pasos de zebra!) per bicis. està tot molt ben indicat i al·lucino, la veritat. la única cosa que no m'agrada és la manera en que condueixen els polonesos. ni boig vaig amb bici per la calçada, és jugar-s'hi la vida! de fet és per això que hi ha tants accidents. la gent corre molt i no para atenció a la resta, cosa que converteix la conducció en algo bastant perillós aqui a Polònia. Sense anar més lluny, fa un parell de setmanes, el Prof. Geremek, antic ministre d'assumptes exteriors a Polònia i parlamentari europeu es va matar en un accident de trànsit. va ser el nostre professor el primer semestre al College of Europe. La veritat és que impresiona bastant aquest tipus de notícies. és quan un s'adona de lo petits que som (i nosaltres que ens creiem tan grans!).

4 comentaris:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Ei Petrus!aviam si exportem una mica d'aquest civisme a les 2 rodes de l'Eastern Europe cap al Mediterrani...No tardarà el dia que una moto o bici m'atropelli..et passen per sobre i ni s'immuten!
Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

HOla Petrus! Avui he trobat el teu blog i m'ha impressionat, perquè ja pensava que el català no hi arriba c(: a Silesia Baixa jaja quant al teu comentari, doncs... no m'ho puc creure que no t'agrada només la manera de conducir de nosaltres :)))Una abraçada!

Unknown ha dit...

Hola Kalina! Perdona pel silenci, no trobo el moment per escriure al meu blog. i avui sembla que he trobat un espai! estic impressionat de saber que aqui qa Silesia baixa ta,be es parla català. miraré d'ara en endavant de mantenir el blog al dia, tot i que aixo de no tenir internet a casa no ajuda... :) has viscut a catalunya? quina il·lusio! una abraçada!

Anònim ha dit...

Ei Petrus, sí, vaig viure-hi un any i... espero que pugui tornar a Barcelona en maig per quedarme uns mesos. Quant a la teva llengua, ara la trobo molt exòtica i aprofito per parlar quan pugui perquè me'n oblido fàcilment ;( Et seguiré llegint!
Una abraçada!!!!