dimecres, 16 de juliol de 2008

wii i google en general

aprofito que tinc wireless d'origen desconegut i gratis al pis per escriure una mica al blog. aquests dies han estat força moguts. entre anades i tornades de wroclaw a dublin i començar una nova feina envoltat de parlants d'un idioma que no entenc ni papa m'havia descol·locat una mica. però ara ja tot torna a puestu. no us penso parlar del contingut de la feina perquè és confidencial. em sap greu. pero si us puc parlar del menjar molt bo que tenim a la cantina, del menjar gratis que tenim a les 2 cuines instal·lades estratègicament a l'oficina, del futbolin que tenim, la wii que també s'hi pot jugar a qualsevol hora (avui hi he jugat per primer cop, al famos joc de tenis. és molt entretingut!).

google és una empresa com deu mana. de les que n'hi ha poques (per no dir cap altra, em sembla). lo que he sentit que s'hi pot assemblar una mica és pixar, pero no estic segur. l'esprit que s'hi respira, la motivació, no l'he vista enlloc més. evidentment ni a la roca ni al mcdonald's! :p

la gent és molt jove, potser no tan com jo, pero el que compta és el que vals.

tot i que encara no soc un googler 100% (encara soc un noogler, un nou googler) jo crec que no tardaré gaire a incorporar els valors de l'empresa. realment aqui tens la sensació de poder canviar el món. que s'aparti la commissió europea!

3 comentaris:

martí ha dit...

PSC, tu pots canviar el món googlejant!
ja veig q t'ho estas passant molt bé, que segueixi així doncs, a disfrutar!

Bruno ha dit...

Czesc Perek! Así que no es mentira lo que se dice de Google, qué bien. Aunque lo mejor de esta nueva etapa es que no necesitas iniciar un nuevo blog ni cambiarlo el título, jeje, a ver si de ésta ya aprendes polaco.
Me gustaría ir a veros en agosto, aunque para eso las aerolineas tendrían que rebajar sus pretensiones.
Petó!

petrus ha dit...

si tio, no tengo que empezar otro blog! :)) lo de aprender polaco estoy en ello, ya he empezado el curso aqui en la oficina. vuelvo a estar con el dzien dobre y estas cosas pero te puedes creer que parezco experto a estas alturas! empezar polaco es facil, lo difícil es continuar! deseame buena suerte!! cuidate y visitanos en agosto!!!