dimecres, 30 d’abril del 2008

estúpid chauvinisme


una vegada més Grècia ha demostrat que és el país més infantil de la UE amb diferència. El BalkanInsight publica avui una notícia sobre un avió de la companyia aèria de Macedonia (MAT) que volava de Istambul a Egipte. quan es trobava a 30 km de l'espai aeri grec les autoritats greques l'han obligat a fer mitja volta.

a dia d'avui Grècia no accepta el nom de República de Macedonia perquè diuen que això vol dir que el país té pretensions territorials sobre la part nord del país, que s'anomena precisament Macedònia. fa temps que grecs i macedonis estan negociant una sortida a la crisis sense que de moment s'hagi arribat a un acord.

als grecs no els agrada tampoc el nom de la companyia aèria macedònia (MAT vol dir "Macedonian Airlines") i no els permet volar dins l'espai aèria grec.

d'això se'n diu ser un crio. el que necessiten és una patada al cul aquests grecs...

llegir notícia.

3 comentaris:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

que els hi diguin als xipriotes i als turcs!!!!!!!! oi?

una abraçada

Anònim ha dit...

Joronya que joronya...

Anònim ha dit...

ei!!feia dies que no passava virtualment per Polònia ;-p

Conec un parell de grecs, i, o he estat de mala llet, o, efectivament, els trobo super tancats/racistes/nacionalistes durs....Com país deu ser la repera, però hi ha una part de la societat que es fa notar força, i que no sembla massa oberta....

Mira que rebutjar un avió XDD