dijous, 17 d’abril del 2008

faig tard a no sé on

mentre espero l'hora d'anar a dormir reflexiono sobre tot i sobre res. sobre un sou de 800 euros a Polònia, sobre testos on-line de francès per una feina impossible, sobre els somnis i sobre el que ha de venir, dilluns que vé, en forma d'e-mail, suposo. les notícies a vegades poden ser bones o no depenent de com te les miris.

la primavera ha arribat a Varsovia. aprofitem aquests vespres suaus per anar a donar un vol amb bici. enyoro fer btt, i la bici de paseig és un bon substitut. tenim un bosc espectacular a 4 passes, i la veritat és que se li pot treure bastant de suc. hi ha zona de barbacoa i tot. els boscos, ja us ho he dit altres cops, son fantàstics aquí. molt diferents als que estic acostumat.

estem a la recta final del màster. tinc ganes que s'acabi. tothom té la MT al cap, i fa que ens tornem una mica boixos al final. la vida en comunitat és maca fins a un cert punt. sobrepassat aquest punt tot es torna una mica aburrit.

avui però estic content perquè una amiga ha aconseguit una nova (i millor) feina. Enhorabona! Espero que l'altra amiga que viu a Madrid, que acaba de perdre una feina genial per raons que se li escapen, trobi alguna cosa que estigui a la seva altura també. Molts ànims!

i per a tots aquells que estan acostumats a veure'm en situacions d'allò més extranyes, us deixo amb aquesta foto durant l'IBERIAN DAY!

1 comentari:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Per al·lusió directa, gràcies (!!) I ja saps que tu en tens part important del mèrit!!!!!!!Tot està encarrilat..d'aquí menys d'un mes, cap a Bcn city!

Dilluns és el Dia-D!Ho faré oficial...i tu...