dissabte, 1 de desembre del 2007

eu law

hola! aprofito una pausa d'estudi i mentre espero que s'escalfi l'aigua de la meva apreciada kettle per escriure (breument) al blog. el campus està totalment concentrat en els examens que comencen la setmana que vé.

avui m'he llevat més tard del que tenia previst però el fet de veure-ho tot blanc m'ha alegrat el dia. sempre és bonic llevar-se i veure-ho tot blanc!

aprofitant que aquests dies estava al campus en un seminari sobre multilinguisme, avui hem sopat en peit comitè amb l'antic cap dels serveis jurídics del Parlament Europeu i catedràtic de Dret Internacional a la UAB, el Sr. Gregorio Garzón Clariana. Una persona marevellosa.

estic content perquè ja he començat a definir el que serà la meva tesis de final d'any. a aquestes alçades... ja és molt!! :D



estigeu atents al que passi el proper 10 de desembre. podem tenir una nova guerra a europa. jo particularment no ho crec però una companya serbia del campus no ho tenia tant clar. les negociacions entre els albano-kosovars i els serbis van fracasar dimecres, i el proper 10 de desembre la troika, els que organitzaven les negociacions: EU, USA i Russia, publicarà el seu informe final. els kosovars diuen que aquell dia proclamaran unilateralment l'independencia. serbia diu que ni hablar del peluquin, que com a molt un territori serbi amb autonomia. tenen el suport de russia, que no vol problemes a la zona del caucasic. per altra banda kosovo es, de facto, una republica independent administrada per la ONU i vigilada per l'OTAN. quan hi vaig ser al febrer vaig flipar. per altra banda a la UE tampoc es posen d'acord. alguns paisos, com ara espanya, no estan disposats a reconeixer el nou kosovo. la majoria però si que ho estan. i crec que els primers s'ho hauran de menjar amb patates. de fet diuen que la UE ja ha començat a contractar gent per anar a currar a kosovo, senyal que hi haurà independencia d'aqui poc. com podeu veure... tot un lio. estigueu atents a les notícies...

chris patten

bé, l'aigua ja és calenta i fa massa estona que descanso. back to work!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per això la noveau brigada Natolín s'està preperant!!!
Per resoldre problemes i conflictes eoueouropeus. Més o menys si fa no fa.

Apa PETRUUUUUSSS!!!

República B612 ha dit...

No tinc tant clar que sempre sigui bonic llevar-se i veure-ho tot blanc. Jo crec que m'espantaria! Sempre m'ha fet por quedar-me cec :) Bé, veig que estàs en el ajo i molt treballador. Així m'agrada. Me n'alegro molt. Estaré atent a veure si esclata una nova "Guerra dels Móns". Mentrestant tu avisa'm quan faci menys fred. A veure si et puc fer una visita!

Una abraçada!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

ei petrus!he estat atenta al tractament del tema kosovar a la premsa espanyola d'avui, ja que el teu toc d'atenció em va posar en alerta, i, d'entrada, reconeix el fracàs de la troika i un posicionament contrari tan per part de la UE com d'Espanya a una possible declaració unilateral de la independència de Kosovo.


Espero poder-me llegir (crec que ja serà el cap de setmana) els articles que m'he imprès, però bé,l'anàlisi dels col·legiat català de natolin segur que és més interessant.

tot i que el punt de vista estarà, com sempre, molt esbiaixat, potser t'interessa aquest link:

http://www.elmundo.es/documentos/2003/04/guerras_olvidadas/kosovo.html

1 abraçada fortíssima!

Anònim ha dit...

Petrus mira que has provocat...
http://tptavila2008.blogspot.com/