dimecres, 26 de desembre del 2007

nadal

ara feia dies que no escrivia al blog. bé, digue'm que ha sigut un mes de desembre una mica estressant: entre classes, examens, tesis, concursos de fotos i festes no m'ha quedat massa temps per escriure al blog ni penjar fotos.

el mes de desembre bàsicament ha consistit en acabar les classes del semestre. la millor de totes ha estat amb diferència economia. és la més estimulant. bé, potser és perquè les altres matèries eren més bla bla bla (com diem al campus)! la de política europea no ha estat malament tampoc, però és que feiem coses que més o menys ja he fet. dret comunitari és el que és: un pal. i després hem tingut un parell d'assignatures que m'han començat a agradar quan estavem ja a la recta final del semestre: la de civilització europea (l'home ens ha intentat convencer de que existia ja una identitat europea a l'época de charlemagne) i la de sociologia aplicada a europa de l'est (bé, aquesta m'agaradava particularment la primera part, historia d'europa de l'est, i la segona la podriem anomenar curs sobre la globalització i els seus problemes, un xic més aburrida).

més que els examens, ha estressat el tema dels papers. no és que cada un d'ells sigui difícil però és que tots junts amb les classes entremig ens han saturat una mica. ah, i no me'n recordava que entremig he hagut de definir el tema de la meva tesis.

pero bueno, tot això és pel que fa al cantó acadèmic. pel que fa al cantó social, la cosa segueix igual de bé. seguim organitzant concursos de fotos i la veritat és que és un èxit total. vaig guanyar els 2 primers premis de l'últim concurs amb aquestes fotos (particular homenatge a les meves muses... :p):





a més a més vam muntar una subasta que va superar les previsions més optimistes. fins i tot el rector hi va participar! les festes han continuat, ens hem disfressat de spice girls (els amics de facebook ja saben del que parlo), etc etc. hem tingut fins i tot temps d'anar un parell de dies a varsòvia a menjar txocolata en un cafè dels antics (una fondue de txocolata, mmm!).

i res, aquests dies a descansar una mica, a llegir (no precisament manuals de dret!), anar amb bici, retrobar la gent, fer-me un massatge (si, en necessito un!!), sortir una mica de festa i sense gaire temps per més ja seré un altre cop a varsòvia, on fa molt fred!



BONES FESTES i BON ANY NOU!!!