dijous, 13 de desembre del 2007

això s'acaba!!!

estem mes o menys a la meitat dels examens pero a la ment dels estudiants del col·lego d'europa només hi ha una cosa... VACANCES!! queden tres examens (per alguns dos nomes) i ja estem farts d'estudiar estudiar estudiar. tot i això, hi ha temps per tot, fins i tot d'imitar les spice girls. pero una cosa és clara... necessitem vacances!! :D ja ens han enviat l'invitació pel extra sopar de gala que farem el 18. sopar de gala amb les altes autoritats i després festa merescuda al nostre estimat bar.

seguint el tema kosovo... doncs el dia 10 ha arribat i "res" ha passat. pero les negociacions s'han acabat i ara és questió de temps només i esperar que els kosovars declarin la independència. tot i que hi havia rumors de que es declararia unilateralment el dia 10, el dia 9 van anunciar que actuarin en coordinacó amb els usa i l'ue (que s'ha posat més o menys d'acord per reconeixer un kosovo independent). tot i que el dia 19 hi ha reunio al consell de seguretat no crec que es decideixi res. ara es parla de "abans de maig". pero segons el que diuen els liders kosovars, una cosa es clara: kosovo sera independent abans d'aquesta data. veurem què passa doncs! del cantó serbi (i rus darrere) ja no es pot esperar més. per sort han descartat accions militars (oficials, ja que hi ha molta milicia armada sobre el terreny). no és clar que a nivell econòmic la independencia sigui el millor de tot (veure article) pero es que la situació no s'aguanta per enlloc. de molt dependrà suposo la responsabilitat dels nous governants per fer les coses bé i intentar erradicar mafies, corrupcions i coses d'aquestes. es que si no pot ser un forat negre d'europa, cosa que malmetrà i força la seva credibilitat. un altre article.

ostres, quin rollo més llarg que m'ha sortit!

gràcies thinder ephitetum (hohe escrit bé??? :D) per l'article (uau, es super clarificador) i gràcies txello pel link (hi ha penya friki friki!!).

fins aviat!!

2 comentaris:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

OOOohhh!!Vacancess!!Potser també deus estar marcant el calendari els dies que falten per tornar a casa com el torró...això sí, no deixis de compartir aquestes dissertacions, eh?¿

Per cert, pinten bé aquests PinkerTones!!!

Anònim ha dit...

eo petrus tic flipant. jo no sóc la txollin. em sap greu xo feia molts dies que no mirava el teu blog i més que no et deia re.
o sigui que pots comptar qui és!!! jeje.

ale guapo que acabin d'anar bé els exams, i sobretot l'última festa!!!
fins aviat!!