diumenge, 23 de setembre del 2007

chopin



aquest matí hem visitat la casa de chopin. el comitè cultural (ja us he parlat dels comitès) oferia la possibilitat d'assistir a un concert de piano a la mateixa casa on va néixer. mentre la plebe escoltava el concert des del jardi i a través d'uns altaveus, els elegits erem a la mateixa sala on tocava el pianista. ha estat molt bé! a més a més feia un dia esplèndid i passejar pel parc que envolta la casa ha estat tot un plaer:


els diumenges tenim cine en una de les sales de la resi. avui hem vist volver, del almodovar.

en contra d'alguns comentaris que he rebut.... no us penseu que això és campo y playa. ja comencem a tenir feina en serio i això només ha fet que començar. no em vull ni imaginar com estarem de feina d'aqui dos mesos. serà estressant, això segur.

us havia deixat una foto del que veia quan entrava a l'habitació, però no sabeu com és la porta... doncs bé, aqui la teniu. amb el meu nom ben escrit (amb accent i tot) i el pany per posar la tarjeta tot un luxe.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Petrus tiu ! aixo s geniaaal!
men alegro molt que estiguis tant bé i que segueixis tant inquiet i "vivaratxu" com sempre amunt avall ... excursions per aqui i per allà ... Ja sabem que t'ho hauràs de currar molt, però ja ho diuen "sarna con gusto no pica..."
Mooolts petoons!

P.D: Votu a favor de k t deixis barba, si si ...o una perilleta ...
Latxi