diumenge, 16 de setembre del 2007

boat trip

mica en mica anem agafant el ritme de treball a natolin. cada cop tenim més classes (tampoc us penseu que ja anem super estressats, eh!) i la carrega de treball va augmentant. hem de llegir textos, preparar pràctiques i aquest tipus de coses que han de fer els estudiants...

a nivell de novetats dir que l'altre dia se'm mor l'ordinador. estavem escoltant música i de cop i volta es va reiniciar tot solet. i després el windows (si molina, ja sé que amb el programari lliure aquestes coses no passen...) no es carregava. vaig anar a dormir resant perquè es produis un miracle i ressucités. i bé, el miracle es va produir! :-D el que passa es que havia perdut tot el que tenia en un dels discs durs esxcepte els programes (molt raro). sort que tinc el disc dur extern que m'ha salvat la vida (aquest cop a mi!). aixi doncs només he perdut les fotos que he fet aqui a polonia i algun treballet qe ja hem hagut d'entregar. res d'important!

segona novetat és que em vaig comprar una impresora. bé, de fet és el que molta gent que ha estudiat aqui altres anys recomana: les impresions no son barates i hem d'imprimir molt pero que molt molt. per 50 euros tinc una epson de pm.

també m'he comprat unes bambes per anar a correr (visca la beca!). a més a més el 7 d'octubre hi ha la run warsaw que algu de vosaltres ja coneix (aquest any la samarreta no és groga, és verda!). estem fent un grupet per anar a correr. de fet aquest matí (si, diumenge al mati) hem anat a correr uns quants pel parc. és que el parc és una passada i va de conya per correr. ens hem llevat per esmorzar, hem anat a correr... som gent sana! i aquesta tarda hi ha un passig amb barca pel riu de varsovia. de fet no m'espero gran cosa, pero com que hi anem tots suposo que sera divertit.

i res, que divendres vam inaugurar oficialment el bar. les birres no costes, mig eur, sino 1 € (em vaig equivocar). bé, donat que son ampolles de mig litre podem dir que segueix sent super barat. els cubates van a euro i mig.... l'hem anomenat bar rosso (joc de paraules que prové de barrosso, president de la comissió europea... frikis nantros?). a més a més es un bar de no fumadors. hi havia gent una mica emprenyada amb aquest tema pero noi, que hi farem!

i res, us deixo amb una foto d'ahir al vespre. vam estar mirant el partit de bàsquet espanya-grècia en una pantalla enorme que hi ha a la sala que nosaltres diem "del cine":



1 abraçada a tots!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quina vida tu! ja veig q esteu ben distrets. Apa, a disfrutar-ho doncs. Petons

Anònim ha dit...

uala Petrus això és un no parar eh. Me n'alegro q estiguis tant bé aquí.
Però no et pensis que a vila tot segueix igual! fes l'esforç eh! jeje

Aki tots més o menys hem tornat a la rutina però ja tocava. ara falta que funcionin les piles!
Q vagi mb guapu, petonets.

Crupu

TENDER EPITHELIUM ha dit...

jo de gran vull ser com tu...:)

quines vistes, i quines instal·lacions!!potser més "pijes" i tot que la seu de Brugge. Bé, quan acabin les obres allà ja ho veurem, però per ara, això sí que és un "luju" i lo demés són tonteries.

tu ves obrint mercat que segur que per allà no els aniria malament assessorament en afers europeus dels altres "polacos"...

1 abraçada

Anònim ha dit...

Hola Petrus!!!!
Ens estas enganyant i el que tu has fet es anar-te'n de vacances por ahi!!! No mu crek k sigui la vista de la teva habitació!!! :)
Ni l'hotel Ritz aixo!!!
Petons
Tere

warp3r ha dit...

Son vacances amb beca xDDD