divendres, 7 de novembre del 2008

mentides de CiU a Vilafranca

CiU plagia el Pla Director de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en el seu programa de govern.

El PSC demana a Regull seriositat i responsabilitat i que no vulgui donar gat per llebre a la ciutadania.

CiU ha plagiat literalment paràgrafs sencers del Pla Director de Participació Ciutadana 2005-2007 de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en el “programa de govern” que va presentar fa pocs dies per tal de negociar amb altres grups municipals una possible moció de censura contra el PSC. Així ho ha donat a conèixer l’Agrupació Local dels socialistes vilafranquins mitjançant un comunicat en què censura la poca seriositat i responsabilitat del grup que encapçala Pere Regull. S’ha posat al descobert que paràgrafs sencers del document de CiU http://www.ciuvilafranca.cat/Programa_de_Govern-CiU.pdf estan copiats fil per randa del Pla Director de Participació Ciutadana 2005-2007 de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat http://www.l-h.es/42002_1.aspx, i només han fet que substituir Vilafranca per l’Hospitalet i vila per ciutat

Segons el PSC, amb aquest plagi CiU ha volgut apropiar-se i presentar com a seves unes propostes que ni tan sols s’han pres la molèstia de treballar. Pels socialistes de Vilafranca, els programes de govern i els debats sobre models de ciutat són alguna cosa més seriosa que fer un “retalla i enganxa” i demana al seu portaveu Pere Regull que no vulgui donar més gat per llebre a la gent fent-li creure coses que no són.

Pel PSC, el document de CiU ha estat des del primer dia envoltat d’una aura de misteri i opacitat. Primer el presenten en roda de premsa però sense exposar cap ni una de les 200 propostes que diuen que conté, no el lliuren als mitjans de comunicació que hi assisteixen i només fan arribar exemplars a alguns grups municipals. Després, davant les pressions d’un d’aquests grups, el pengen a la seva plana web, però en cap moment ni te’l pots descarregar ni te’l pots imprimir. Ara es posa al descobert el plagi d’un document elaborat per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat... Tot plegat, diu molt poc de la capacitat de Pere Regull i del seu grup municipal per liderar una alternativa mínimament creïble a l’actual govern del PSC a Vilafranca.

En contraposició, el PSC ha recordat que el mes de juliol passat ja va presentar un document que va fer arribar a tots els grups municipals sense excepció amb els eixos principals de treball que impulsarà des del govern municipal en els propers anys fins a la finalització de l’actual mandat municipal. Aquests eixos de treball són l’atenció i el suport a les persones, la igualtat d’oportunitats, la protecció i millora de l’entorn i també l’educació i la cultura. Aquestes línies de treball el PSC les està treballant amb la resta de grups municipals del consistori en el marc del debat pressupostari i de les ordenances fiscals i adaptant-les als condicionants del moment econòmic que viu el país.

Vilafranca del Penedès, 6 de novembre de 2008

Por consultar la nota de premsa cliqueu aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que em sembla que es fa un gra massa, ja que avui en dia és normal que s'utilitzi informació d'altres llocs per desenvolupar una proposta. Només cal veure totes les propostes que fan tots els grups, i trobariem que tothom fa igual. Inclús ICV de Vilafranca ha manifestat públicament que també ho fa. I cap problema.
Per cert, el PSC no va fer arribar el document a tots els partits. Pregunteu-ho, però hi ha algun portaveu que no en té constància.

Anònim ha dit...

Realment el PSC de Vilafranca deu estar ben preocupat ja que voler desprestigiar un document de vora setanta planes per tres o quatre paràgrafs introductoris de l'apartat de participació ciutadana. El cert és que hi ha desenvolupat tot un programa de govern en urbanisme, planificació, territorial, cultura, comerç, etc, cosa que ni el Psc ha fet tot i estar al govern!

En fi, a veure si l'oposició s'ajunta d'una vegada i acaba amb un govern socialista sense idees ni ganes.

Unknown ha dit...

si noi, ens preocupen les mentides d'alguns. i molt!! no és massa maco enganyar el ciutadà...

Anònim ha dit...

Mentides, Base de Muntatge???? ??? ?? ?