divendres, 14 de novembre del 2008

cap de setmana


bé, la setmana per fi ha acabat. Una setmana intensa i moguda, plena d'emocions fortes. Pero ara ja ha arribat el cap de setmana i amb ell la calma.

Tothom parla de crisis pero la veritat es que no la noto massa. La veritat és que treballar en un sector creixent s'agraeix en aquests casos. I estar a Polonia també. Evidentment que les empreses aqui s'han d'estrenyer el cinturo, pero menys que a Europa occidental. Bé, creuem els dits per a que el zloty no baixi gaire més, i el meu sou em permeti anar de vacances a la zona euro! si no, sempre ens queda Ukraina, que està el costat i m'agrada molt ;)

La veritat és que m'agradaria parlar més de Polonia en aquest blog pero quan acaba la jornada no tinc forces per analitzar tot el que m'envolta i plasmar-ho per escrit. Tot el que puc dir és que estic molt content de progressar (i força) en polones i d'estar fent un tandem per millorar el meu polones encara més.

D'una cosa si que estic content, i es de notenir internet a casa. Fa mig any semblava impossible pero un si acostuma. el secret? paciencia i tenir bons llibre per llegir. i es clar, no passar massa temps a casa! :))

Bueno nois, us deixo. No marxaré sense abans despedir-me d'una persona molt i molt estimada. Siguis on siguis, cuida de nosaltres! Un peto ben fort!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest és el millor blog que he consultat i llegit

República B612 ha dit...

nene!! Vaig llegint de tant en tant el teu blog. Espero que quan vinguis a Vilafranca tinguis temps per veure'ns una mica. Et trobo a faltar! Una abraçada!