dijous, 27 de març de 2008

tibet

mentres miro com la Leti parla català (doncs no, no el "parla" malament!)...... observo horroritzat tot el que passa al tíbet. és una vergonya que se li hagin donat els jocs olímpics a xina. això que diuen que si, que els jocs olímpics obririen el país i tota la pesca son "habladurías". ara ja és massa tard per fer boicots, ja que els atletes porten 4 anys entrenant-se per això. els líders polítics europeus que ara es posen les mans al cap han fet tard. el ridícul ja està fet.

encara ric després d'escoltar aquest matí que les autoritats xineses havien convidat una delegació de periodistes per explicar-los que no, que allà tot està molt tranquil, i que no passa res. per sort, la visita no ha sortit lo bé que s'esperaven. aquests xinesos que es pensen, que som tontos o què? no em puc creure que hagin organitzat algo així.

no sé si el tibet ha de ser lliure o no. no tinc prou elements per jutjar. però que xina no és la meca del drets humans, no cal esperar a 3 mesos dels jocs olímpics per adonar-se'n!


us deixo amb una foto del Tíbet. Ha de ser preciós! Algú m'ofereix unes pràctiques allà? :D