diumenge, 23 de març del 2008

Premi "Art i Bec"


Estic d'enhorabona! Aquest blog ha rebut el premi Art i Bec, que vol dir que algú ha considerat que el meu blog mereixia ser premiat per la seva labor. En el meu cas el premi ha vingut del Dani. Moltes gràcies!!!

Tal i com ho requereix el concurs, a continuació en transcric les normes:

· Escriure un post linkejant a la persona que te’l va donar.
· Transcriure les regles.
· Triar 5 o 7 blocs que rebran el premi.
· Opcional: exhibir orgullosament el premi. IMPORTANT: Poden rebre’l o no, passar-lo o no. És la teva elecció.
· El Premi "Arte y Pico" ha de ser atribuït als blocs que consideris són mereixedors per la seva creativitat, disseny, material interessant i aportació a la comunitat bloguera.

Com que m'ha agafat desprevingut, encara no sé a qui atorgar els meus premis. Deixeu-m'ho que m'ho pensi una mica!!

Les vacances ja son aquí! Les he passat en família primer a Varsovia i després a Cracòvia:


ha fet un fred de cal déu. sembla que l'hivern (si es pot anomenar així) es resisteix a marxar!

Cràcovia és una ciutat molt maca al sud de Polonia. Si, efectivament, s'assembla molt a Lviv. O millor a l'inversa (recordem que la part occidental de UKR va ser territori polonès durant molt de temps). No he tingut temps de visitar-ho tot. El més impactant però està situat a una hora de la ciutat i s'anomena Auschwitz I i Auschwitz II-Birkenau. No necessita més explicacions. Segueix posant la pell de gallina tot el que l'home pot arribar a fer a l'home.

A part d'això he pogut experimentar les tradicions poloneses de Pasqua. Sobretot avui, que he anat a dinar a casa d'una amiga polonesa amb la seva família. Hem passat una excel·lent estona tots plegats al voltant d'una taula plena de menjar i de beguda. Com que s'ha de provar de tot, és bo anar deixant un forat a l'estómac per futurs plats inesperats!

Abans de submergir-me en l'estudi de la política migratòria espanyola, us deixo amb un text que explica més en detall, en anglès, com es celebra la pasqua a Polònia!

ps: per cert, la foto de Cracòvia torna a ser gentilesa de la Comissió europea!

4 comentaris:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Òndia, ja veig que has aprofitat la mar de bé la Joli Güik...D'Auschwitz/Birkenau me n'han intentat parlar forces vegades però sense èxit; deu ser impossible de reproduïr amb paraules, oi? Per altra banda, estupendíssim el retrobament amb la family, no¿?! ;) Jo he estat pel Penedès i pel Barcelonès, fent una mica de vida social i familiar, i tot i el vent gelador, s'ha intentat aprofitar. Enhorabona pel Premi!!!

Unknown ha dit...

ei!!! com ha anat per allà el Penedès? suposo que la mar de bé! si, lo de Auschwitz et deixa sense paraules...

Buf, ara si que toca recta final fins al juny. Per cert... com s'ha viscut el tema eleccions a la capital?? :DD

1 abraçada!!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Bé, ja saps que Madrid y su Comunidad són un gran bastió Peperu. De totes maneres, ja abans de les eleccions hi havia una sensació força estesa de que el PSOE guanyaria. Hi ha hagut, com a Catalunya, traspàs de la majoria de vots (útils) d'IU cap al PSOE, però, com també saps, el PP ha arrassat. Entre els adeptes d'Aguirre i els de Gallardón cobreixen tots els flancs. Una abraçada també per tu!

Abellot Groc ha dit...

Enhorabona pel premi. Et segueixo com a ex catalana a Polònia.