diumenge, 10 de febrer del 2008

quina llàstima!

oups, ara feia dies que no escribia. o sé si encara tinc lectors...!! segur que la sílvia encara és aqui, com sempre! :DD



mentre espero per anar a dinar i llegeixo les últimes notícies sobre els aldarulls a Bilbao reflexiono sobre les paraules que em va dir un noi espanyol que treballa aqui a varsovia: a Espanya li dono 15 anys de vida em va dir. crec que té raó. estic treballant sobre la meva tesis i he tingut la sort de trobar un llibre magnific que reflexiona sobre el liberalisme i els drets de les minories nacionals a Europa (per aprendre a salvar els balcans de la debacle hem d'aprendre a "gestionar" les nostres pors). una de les coses que em queden clares és que la manca de polítiques actives per acomodar les reivindicacions de les minories nacionals provoca precisament l'efecte contrari: una radicalització de tals demandes. i això historicament ha afectat la democracia, un risc que encara avui és present. que pasarà amb espanya? quants anys de vida li donem? és una llàstima que aquells que podien salvar el vaixell desisteixin tan d'hora i cedeixen davant les pressions de tots dos extrems. fan falta polítics valents, que diguin les coses com son!

3 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Hola Pere,

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Et convidem a venir i participar-hi. Tens més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

T'agrairíem que difonguessis la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Salut!

Anònim ha dit...

Per això estàs a Natolín tiu!!! Per salvar els Balcans, Ejpanya i el món!

Com a Jedi si vols t'ajudo.

TENDER EPITHELIUM ha dit...

I tant que sóc aquí!
Abduïda per la pre-campanya electoral, que fins i tot aquí m'esquitxa!
Però no podia deixar de comentar les declaracions del Putin que enllacen directament amb la visió que tu comentaves al post...S'està desmembrant Europa mentres s'unifica¿?!
1 petonàs!!!!!!!!!