divendres, 22 de febrer del 2008

mazury


no sé què em passa que últimament escric molt al blog!

aquest cap de setmana (llarg per mi) marxem a mazury, a casa d'un amic polonès. al programa del dia activitats diverses i guaita de búfals!!! estic super emocionat. serà en plan colònies perquè anem uns 15. és com estar de festa major (per cert, molt bona sort a tots aquells que esteu de FM aquest cap de setmana!!)

pel que fa al tema de Kosovo bé, alguns sonats van calar foc a l'ambaixada dels usa a belgrad ahir. i a mitorvica els aldarulls continuen. suposo que la rabieta als serbis els passarà aviat. espero i desitjo que els albanesos de kosovo no responguin a aquestes provocacions amb la mateixa moneda. després de declarar que els drets de les minories serien respectats, crec que actes violents els farien perdre tota credibilitat.

els serbis de mitrovica amenacen d'organitzar un referèndum per a la independència. bé, no sé què en penses els kosovars, però per mi ja es poden independitzar o annexionar-se a Sèrbia. crec que així evitarem mals de cap. i seria un bon regal als serbis a partir del qual començar a construir una relació d'amistat!

ps: la foto és "gentilesa" de la Comissió europea!

1 comentari:

teviluz ha dit...

Oh come on!!! I thought you had taken the photo!! What a disappointment, boss! ;-)