dimecres, 9 de gener del 2008

back home

les vacances han passat ràpid. ja torno a ser a "casa"! sempre passa el mateix, mai acabes sabent si casa és més aqui o allà. de fet quan arribes a puestu tens la sensació de tornar a ser a casa. la tornada al campus ha anat molt bé. la primera alegria va ser veure-ho to blanc des de l'avió. aquesta setmana passada van arribar a -15, pero ara la temperatura ronda els 0º i la neu s'està fonent. espero que nevi aviat! tot i que la majoria de gent ja és aqui encara n'hi ha que son a casa seva. això es perquè aquesta setmana, a part d'uns pobres que tenen un curs, els altres nomes tenim un examen. un, per cert, molt aburrit. feia temps que no estava tan poc motivat per un examen!! els meus cursos no comencen fins la setmana que vé. pero pinta molt i molt bé.

sílvia intentaré tenir-te al corrent de tot el que passi als balkans a través de les meves "reflexions". ja em passaras el link d'aquell noi que em vas dir!

a tots els lectors del meu blog... que passeu un molt bon any 2008!!!!

2 comentaris:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Ei Petrus!M'ha agradat molt el títol del 1r post de l'any "BACK HOME"..Això de compartir dues realitats físiques i emocionals tan llunyanes fa que a vegades perdis una mica el sentit de la orientació,oi?

Però això de que m'anomenis ha sigut el novamás...amb el premi a lectora predilecta ja n'hi havia prou, que sóc de bon conformar, jo! :)

L'home que busques es diu Raül Romeva i és eurodiputat pels Verds. Català.36 anys.Economista i politòleg. Especialista en els Balcans. Aquí va el link amb el seu blog on normalment tracta temes sobre l'actualitat comunitària:

http://blocs.mesvilaweb.cat/raulromeva

I aquí tens la seva fitxa personal a la web del Parlament:

http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/view.do?country=ES&partNumber=1&language=ES&id=28409

Ah, per rematar la jugada, 2 títols seus que et poden interessar (a mi em van agradar molt!):

Bòsnia-Hercegovina: lliçons d'una guerra (1997)
Bosnia en paz: lecciones, retos y oportunidades de una posguerra contemporánea (2003)

Les xafarderies (bé, anècdotes) ja les comentarem en privat :))

Una abraçada cap al campus de Natolín!

Unknown ha dit...

uau, per fi he tingut temps de mirar la seva pàgina. és un crack! el coneixes? company de classe/profe/etc.? ja m'explicaras els cotilleos! jeje

un petó!