divendres, 19 d’octubre del 2007

pluja

hola! ara feia dies que no actualitzava el blog... es que tinc l'agenda super plena. time is precious, diuen. la vida segueix igual de bé aqui al campus. ara ja estem a tope i s'anuncia un novembre més carregat encara, ple de papers per entregar i, sobretot, el stress de començar a pensar amb la tesis de final de master. tot ha d'estar més o menys pensat de cara a finals de novembre, quan tot els profes vinguin a presentar els seus cursos. més que aburrir-vos explicant-vos tot el que faig a nivell acadèmic em centraré amb l'actualitat social del campus: ahir vam entregar els premis del primer concurs de fotografia. la gent ha repost magnificament a la iniciativa. el nivell és força elevat. vam fer la cerimònia ahir al bar i vam entregar els guardons, que també eren molt xulos: un kit esmorzar amb el logo del college i uns paraigues que portaven estampat natolin. molt xulo! bueno nois, tallo el rollo que aviat haig d'anar a dinar i ja se sap... time is percious!! us deixo amb la notícia del dia, almenys aquí al campus i amb una foto d'un dia de pluja. apa, que vagi béee!

ui, me'n oblidava... si cliqueu aquí veureu uns articles sobre l'integració de Turquia a l'UE que hem escrit el rodrigo i jo!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Petruuus!!!

Paio tio m'alegro de veure que les coses vagin tant bé!!! Beno, és un dir, això de currar no deu ser del tot alegre però fructífor ja suposo que sí...

Hay una carta par tí. Made in Taiwan. I'll send it to you.

I segur que les fotos, veient aquestes, són macro flipes per inclinar-se!!!

Apa tu, petons i records made in Spain!!!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Ei Petrus! És reconfortant saber que els moviments a l'esfera comunitària són el dia a dia també per a d'altre gent, a tants quilòmetres de distància...ajuda a sentir-se menys "bitxo raro"..

Per cert, enhorabona per l'article sobre Turquia i per mostrar-nos la vida polonesa en imatges tan suggerents...