dijous, 11 de setembre del 2008

estelada a Vilafranca del Penedès

a mi que em perdonin, pero d'això se'n diu feixisme...

per llegir article cliqueu aquí

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Feixista? qui és el feixista? no queda clara la teva posició. Una moció aprovada a l'Ajuntament i en democràcia en un ple on es decideix que l'estelada, en l'any del seu centenari, estigui al balcó no+ en la diada i que el senyor alcalde es faci enrere i les claus del balcó es perdin per prohibir l'accés a la gent vinculada en la reafirmació de les aspiracions democràtiques d'un poble puguin accedir i penjar-la. Qui és el feixista?

warp3r ha dit...

Jo penso que es refereix a l'Esteve. És qui ha pres la decisió de sobreposar el seu criteri personal a una decisió de la cambra.

Unknown ha dit...

l'estelada es una bandera que confronta i divideix. i l'ajuntament es la casa de tots, us agradi o no. seguiu tancant els ulls i excloent, i arribareu lluny!

warp3r ha dit...

L'estelada enfronta independentistes catalans i no independentistes, la senyera enfronta nacionalistes catalans i nacionalistes espanyols, la banderia de la diputació de Barcelona enfronta als defensors de la Vegueria pròpia amb els que defensen les diputacions... tota bandera enfronta a tot aquell qui vol enfrontar-se. Suposo que forma part de la naturalesa animal, veiem un símbol com una marca de territori, i no soportem veure un altre simbol que també identifiqui el nostre territori. Vist d'aquesta forma, que no es pengi cap bandera. Si la gent no sap acceptar altres opinions, evitem conflictes! despenjem totes les banderes!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

really busy Polish man?!

espero que tot bé!!!!!!

PD. se t'enyora! :))

Anònim ha dit...

L’ajuntament també és un espai per la democràcia (i per això és una casa de tots). De tots? Democràcia?.
La democràcia té això, a vegades s’ha d’acceptar decisions que no t’agraden o que no trobes encertades. El feixista en aquest cas seria el que no les accepta, o sigui PCS (que a mi, personalment, em recorda PSOE).

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.