dimecres, 18 de juny del 2008

this is the end...


i l'any s'ha acabat. demà donem per acabat el curs acadèmic. el que ahir era futur està a punt de convertir-se en passat. ara però comença un nour repte, tant a nivell personal com professional. i els dos els afronto amb força, energia i sobretot molta molta il·lusió, com sempre! el tercer repte és, d'una vegada per totes, aprendre a parlar polonès. crec que aquest és el més difícil! :)

m'agradaria resumir l'any en poques paraules, però soc incapaç. tot i els alts i baixos n'estic satisfet. viure en comunitat durant 9 mesos és dur a vegades. la clau està en no tornar-te boig i saber retrobar-te tu mateix. aquest ha estat com a mínim la meva tàctica.

després de tantes despedides al llarg dels últims anys em costa està trist. en el meu cas estic content perquè una nova vida (de veritat) comença. em sabra greu no poguer passejar-me més en aquest fantàstic bosc i no veure les cares que ja fa temps que em són familiars. Però la vida és això, mirar endavant i aprofitar el moment.

us deixo amb una foto que vaig fer en acabar la ruta de 5 dies que vam fer la setmana passada en Kayak. Vam baixar el riu Rospuda. I ben aviat la pica. diuen que a la tercera va la vençuda, oi?

1 comentari:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

La vida és això, efectivament, mirar cap endavant i aprofitar el moment, baixant de tren i canviant d'andana per pujar-ne a un altre que no sabem on ens portarà.

No et calen bons desitjos, ni tan sols un "bonasort",només que mantinguis viva aquesta il·lusió que espero poder seguir espiant des d'aquesta finestra oberta a l'Europa de l'est, tan propera i llunyana a la vegada.

1 abraçada enormíssima i fins MOLT aviat!