dijous, 24 de gener del 2008

posar-nos al dia!

aprofito la calma que regna al campus a quarts de 3 del matí (de veritat, és raro!! :DD) per escriure quatre cosetes al blog i posar alguna foto que sigui txula. si, ja torno a ser a casa. tothom espera amb candeletes les notes que no arribaran fins a finals de la semana que vé. la situació sobre el terreny no ha canviat gaire: segueixent havent-hi moltes activitats socials i comencem a tenir feina. amb el fet afegit que ja hem de començar a fer plans per a l'any que vé, tot i que alguna cosa ja es comença a desvetllar...

us parlaria de ksovo pero es que estic una mica adormit. porto 4 hores davant l'ordinador intentant articular un text amb cara i ulls i estic una mica fart. de fet m'he posat a escriure per inèrcia, pero ara me'n adono que no tinc ganes de escriure res.

prometo posar alguna foto al proper post... jeje

bonanit!!

2 comentaris:

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Ben-retrobat Petrus!ja em feies patir...et veia soterrat per piles de manual de dret comunitari i neu, a parts iguals ;))

En Raül va fer les seves pràctiques de profe amb la meva classe a la UAB (polít. exterior europea) i després (profe de debó) al post-grau sobre cultura de pau i DDHH.El cotilleo, en privat...jejeje

Ànims pels futurs treballs i examens (que sàpigues que he descobert recentment que un amic meu que treballa per la Com. Europea a Ghana tbé va passar per Natolín..)!!!Apa, membre de l'èlit politòloga, una Abraçada!

Anònim ha dit...

Per que no:)